A CSAKRÁK BÖLCSESSÉGE

A Csakrák bölcsessége online jós kártyatanfolyamra invitállak titeket!
Csodálatos utat járunk be a tanfolyam alatt, megtanuljuk saját magunk energiakapuit is megismerni és ezáltal fejleszteni, tudatosan magasabb szintre emelni.Jóskártyával pedig jósolni másoknak is, és ezáltal tanácsot adni! A tanfolyam délelőtti , délutáni és esti időpontokban is indul. A tanfolyam három fő modulból áll:
I. A csakrák működése és vizsgálása,
II. A jóskártya lapjai,
III. Kirakási módok és Jóslások.
Modulonként 39.000 forint.

ONLINE TAROT I.JÓSLÁS SZEMINÁRIUM.
A NAGY ARKÁNUMOK
A online oktatás díja, mely tartalmazza a tanuló kártya csomag díját, és az online oktatást , a 3 nyelvű tanúsítványt , és a posta költséget : 44.000 Forint.

A szemináriumról:
Szeretnéd megtanulni a Tarot kártyák rendszerét, de eddig nem volt rá időd vagy kitartásod? Hogyan használd önismeretre, útmutatásra? Hogyan tárd fel a lapokkal a lehetőségeidet, és hogyan lásd másképp az akadályokat? Szeretnél olyan emberek társaságában tanulni, akik azonos érdeklődésük? Vonzanak a lapok, csábít a titokzatosságuk, de túl bonyolultnak, túl soknak tűnt a 22 lap?

Két nap, 22 kártya, sok-sok titok, misztikum mely lassan összeáll egy fantasztikus egységgé. Te lehetsz ennek a középpontja és működtetője! A tarot kártyák egy fantasztikus, misztikus világba kalauzolnak téged. Azonban a titkai megfejthetőek. A lapok rendszere jól felépített, és könnyen átlátható, így azonosíthatóak akár a Te életed sok-sok helyzetére is. A félelmed ne hozd, képes vagy megtanulni, és nagyon fogod élvezni. Én mindenben segítek, veled tartok ezen az úton, és megmutatom, hogy lásd át a lehető legkönnyebben ezt a szépséget!

Mire jó a Tarot kártya?
A tarot egy önismereti segítség, mellyel tisztább fejjel, kívülről ráláthatsz az előtted álló helyzetre. Utat mutat és felfedi előtted mindazt, amire érdemes odafigyelned. Az intuitív énedet használjuk, és a megérzéseid segítik a lapok üzeneteit olvasni és megérteni.

Miről szól ez a tarot tanfolyam?
Megismered a Tarot rendszerét. Misztikumát és erejét! Megismered a nagy Arkánum 22 lapját, és vele a tudatosodás lépéseinek üzeneteit, állomásait, melyek egy-egy életszakaszodban segíthetik döntéseidet. Beavatási szertartáson esel át, s onnantól kezdve letisztulnak a kérdések, és ez által megleled a válaszokat.

Résztvevők: Nőket és férfiakat 9-109 évesig szeretettel várok az online tanfolyamra.
Az oktatás feltétele az internetes kapcsolatod ls az érdeklődésed!
A konzultációk csoportos vagy egyéni foglalkozások , amit előre egyeztetett időpontban online kapcsolattartással működnek.

JELENTKEZZ MOST!
Szatler Tatjána